Direct contact +31 (0) 570 - 547 166

Leverbaar vanaf 50 stuks

Snelle Levering

Recycling Kartonnen Bekers

23-08-2020
door Maarten van Polen

De Bekervriend, dé milieu vriendelijke oplossing voor kartonnen bekers

Wij zullen je niet opnieuw vertellen dat recyclen zo goed is voor het milieu. Wat we je wel willen vertellen, is dat wij kunnen helpen met een klein recycle proces binnen je bedrijf. Namelijk met het recyclen van kartonnen bekers. Het proces bestaat uit het leveren van nieuwe bekers waarbij tegelijkertijd de gebruikte bekers retour worden gehaald. Wij maken hiervoor gebruik van de verzamelbox waarin de kartonnen bekers worden ingezameld. De kartonnen bekers worden gerecycled en worden na het recycle proces weer herbruikt als gerecycled papier.

Waarom Bedrukte Kartonnen Koffiebekers recyclen?

Het recyclen van nieuw, eenmalig gebruikt papier, levert een hoge kwaliteit op aan gerecycled papier. Bedrukte kartonnen bekers, kunnen een tweede leven krijgen als gerecycled papier. Voor verpakkingen in de voedingsmiddelen industrie worden voornamelijk nieuwe grondstoffen gebruikt. De vezels van de gebruikte kartonnen koffiebekers zijn nog niet gerecycled en van zeer hoge kwaliteit. Het is jammer om deze bekers te verbranden na eenmalig gebruik. Middels De Bekervriend inzamelaar zorgen wij ervoor dat uw gebruikte bekers een tweede leven krijgen. Het nieuwe papier is nodig voor de food approval om karton te gebruiken voor het nuttigen van koffie of thee. De PE coating, wat minder dan 10% uitmaakt van de totale beker, wordt tijdens het recycling proces los geweekt van het karton. Het residu wordt apart ingezet om het recyclingsproces te verwarmen. Iedereen is gebaat bij recycling van de kartonnen bekers en hergebruik van papier, wat tot 7 keer recyclebaar is. Dit concept is inzetbaar voor grote en middel grote bedrijven. Ook voor de klein gebruiker kunnen we een maatoplossing verzorgen.

De BekerVriend beker

De BekerVriend beker wordt standaard geleverd bij dit concept. Het ontwerp is te zien op de website, klik hier op de link voor het voorbeeld. Deze bekers zijn FSC gecertificeerd en passen in de koffieautomaten. Op de beker kan je de optie aangeven wat je drinkt en je kan hem personaliseren door de beker te voorzien van je eigen naam.

Personaliseren

Zowel de beker als het ontwerp van de BekerVriend is makkeilijk te personaliseren naar de huisstijl van je bedrijf. Je kunt je eigen ontwerp aanleveren of je kunt het ontwerp naar je eigen wens laten maken. Wil je het liever simpel houden, dan hebben we een standaard ontwerp welke u kunt gebruiken met keuze uit twee designs. Dankzij dit concept kunt u laten zien dat uw bedrijf recycled, iets wat ongetwijfeld een postitieve indruk zal achterlaten bij uw bezoekers. Klik hier voor meer informatie over de Bekervriend en bestel.

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling