Direct contact +31 (0) 570 - 547 166

Leverbaar vanaf 50 stuks

Snelle Levering

Product filters

Materiaal
Inhoud CC
Prijs

 – 

  • ‎€96
  • ‎€154

Bedrukte koffiebekers in elke soort en maat

Net als koffie, zijn bedrukte koffiebekers er in verschillende soorten en maten. De één drinkt hem liever zwart, de ander gaat voor een latte macchiato of espresso. Onze bekers variëren daarom in formaat. Van een bescheiden 100cc tot koffiebekers van 400cc, voor de liefhebber. Er zijn PE-kartonnen en Bio-kartonnen bekers. Deze laatste is een gerecyclede koffiebeker, die wordt gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Daarnaast kies je bij ons uit enkelwandige en dubbelwandige koffiebekers met logo. Dubbelwandige koffiebekers hebben een extra isolerende werking en liggen steviger in de hand. Ideaal voor een koffie to go!

Snel en voordelig koffiebekers bedrukken

Koffiebekers bedrukken gaat bij PromotieBeker nog sneller dan een wandeling naar de automaat! Op onze website selecteer je met een paar klikken de soorten en maten van jouw keuze, je kiest het aantal en voegt deze toe aan de winkelwagen. Je eigen kartonnen koffiebekers bestellen kan al vanaf 50 stuks. We hebben bij elke beker een sjabloon toegevoegd, om het ontwerpen nog makkelijker te maken. Na een goedkeuring op het ontwerp, kunnen wij de bekers binnen 7 werkdagen afleveren. Verzending binnen de BeNeLux is gratis.

Kartonnen koffiebekers met logo

Koffiebekers met logo zijn de beste binnenkomer die je als bedrijf kunt maken. Jouw logo, huiskleuren en/of slogan worden in fullcolor op de bekers gedrukt. Onze specialisten checken het aangeleverde ontwerp hiervoor eerst grondig, om misdrukken te voorkomen. Mooie kartonnen koffiebekers met logo beginnen met een mooi ontwerp! Elke kleur en elk design is mogelijk. Om ervoor te zorgen dat alles exact overeenkomt, werken we met CMYK kleuren. De rand is vrij van inkt, dat drinkt wel zo lekker!

Koffiebekers To Go voor onderweg

Een koffie voor onderweg moet goed warm blijven en niet over de rand gaan. Onze koffiebekers to go bestaan uit enkelwandige en dubbelwandige bekers en een bijpassende deksel. De dubbele wand zorgt er niet alleen voor dat je de dag begint met een hete kop koffie, maar ook dat de beker beter in de hand ligt en je nog minder risico loopt op morsen. De deksels zijn verkrijgbaar in zwart en wit, afhankelijk van wat het best bij jouw huisstijl past. Er is voor elke maat een passende deksel te vinden op de website.

Daarom koffiebekers bedrukken bij PromotieBeker

✓ Simpel en snel online koffiebekers bedrukken

✓ Keuze uit verschillende soorten en maten

✓ Oplage van 50 tot 1.000.000 stuks

✓ Levering vanaf 7 dagen na bestelling

✓ Gratis verzending in de BeNeLux

✓ Een dubbelcheck op het ontwerp