Direct contact +31 (0) 570 - 547 166

Leverbaar vanaf 50 stuks

Snelle Levering

Kartonnen bekers bedrukken

30-01-2020
door Maarten van Polen

Kartonnen bekers bedrukken

De witte kartonnen bekers of de schotse ruit hebben we al jaren standaard in ons assortiment. Leuk voor dagelijks gebruik maar zeg nu eens eerlijk is het is ook vernieuwend en onderscheidend? Wilt u daadkrachtig en eigenzinnig zijn en u onderscheiden van standaard en doorsnee? Maak of laat dan een beker in eigen ontwerp opmaken. Wees uniek en zet deze beker in met je eigen logo of eigen ontwerp en onderscheid je van de rest! Daarnaast kan het ingezet worden als marketing instrument voor intern en externe communicatie.

Voorraad beheer kan in deelleveringen uitgeleverd worden of alles in een. Wij kunnen ons voorstellen dat je wellicht als (horeca) bedrijf weinig ruimte hebt. Kies er dan voor om de bestelling in deelleveringen te laten komen, dan maak je optimaal gebruik van je opslag en zit je niet met grote voorraden. Wij denken hierin graag met u mee.

Vragen; is het antwoordt niet te vinden bij veel gestelde vragen? Neem dan contact met ons op. Op werkdagen van zijn wij bereikbaar per mail op [email protected] of telefonisch op het nummer 0570- 547166.

Prijs is afhankelijk van de maat en hoeveelheid en soort bedrukking. Hieronder worden mogelijkheden en de verschillen in bedrukking wat nader toegelicht. Levertijd is al mogelijk vanaf 10 werkdagen. Spoed? Wij kunnen indien nodig ook sneller leveren. Kleine aantallen bekers zijn al te bestellen vanaf 50 stuks full colour bedrukking. Promotiebeker kan uw gewenste boodschap op kartonnen bekers bedrukken. Kijk bij kartonnen bekers welke kartonnen bedrukte beker het beste bij u past en bestel.

Bekers bedrukt 1-4 kleuren

Er zijn 2 mogelijkheden in bedrukking, bij Flexo bedrukking zijn kartonnen bekers te bedrukken vanaf 10.000 stuks Na goedkeuring ontwerp, worden ze binnen 2 weken geleverd! Bedrukte Kartonnen Bekers in Flexo kan in 1 tot 4 kleuren. Deze kartonnen bekers worden bedrukt in oplagen vanaf 10.000 stuks. Eigen bedrukte koffiebekers zijn voor dance- en food festivals en concerten een aanvulling op het assortiment. Kijk bij kartonnen bekers welke kartonnen bedrukte beker het beste bij u past en bestel.

Kartonnen bekers bedrukt full colour

Een andere optie is bedrukte kartonnen bekers in Full Colour. Deze vorm van bedrukking is in fotokwaliteit. Full colour kartonnen bekers bedrukken kan al in een kleine oplage. Bedrukt vanaf 50 stuks digitaal. Deze bedrukte full colour bekers van karton zijn uitstekend inzetbaar bij evenementen, bedrijven en in uw Koffie Bar. De dubbelwandige bekers zijn uitermate geschikt voor Coffee to Go, de Barista’s zullen de beste koffie’s maken in deze kartonnen bekers. Ook voor koffiebekers bedrukt voor Dance- en Food Festivals en Concerten zijn kleine aantallen bedrukte kartonnen bekers Full Colour een aanvulling op het assortiment.
Kijk bij kartonnen bekers welke kartonnen bedrukte beker het beste bij u past en bestel.

Dubbelwandige bekers bedrukt

Bedrukte Dubbelwandige Kartonnen Bekers Full Colour met fotokwaliteit. Deze kartonnen bekers zijn te bedrukken in kleine oplagen. Bedrukking is mogelijk vanaf 1.000 stuks Full Colour. Deze bedrukte dubbelwandige full Colour Bekers van karton zijn uitstekend inzetbaar bij evenementen, bedrijven, uw Koffie Bar of Coffee to Go en voor Barista’s die de beste koffie kan maken in deze dubbelwandige beker. Kijk bij kartonnen bekers welke kartonnen bedrukte beker het beste bij u past en bestel.

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling