Direct contact +31 (0) 570 - 547 166

Leverbaar vanaf 50 stuks

Snelle Levering

Beker Bedrukken

30-01-2020
door Maarten van Polen

Bekers Bedrukken

KOFFIE BEKERS BEDRUKKEN

Bedrukte koffiebekers hebben alles in huis voor perfecte communicatie van adverteerders. Uw eigen bedrukte koffiebeker met logo, interne boodschap of bedrijfsnaam brengt uw boodschap bij uw gewenste klanten, zowel intern als extern de organisatie. Denk ook aan koffie op de beurs geserveerd in uw eigen bedrukte koffiebekers. Promotiebeker kan uw gewenste boodschap op kartonnen en plastic koffie bekers bedrukken, zowel offset als flexo bedrukkingen zijn mogelijk. Uw koffiebeker geheel naar wens van de te bereiken doelgroep.

Lees meer....

KARTONNEN BEKERS BEDRUKKEN

De witte kartonnen bekers of de schotse ruit hebben we al jaren standaard in ons assortiment. Leuk voor dagelijks gebruik maar is het is ook vernieuwend en onderscheidend? Wilt u daadkrachtig en eigenzinnig zijn en u onderscheiden van standaard en doorsnee? Maak of laat dan een beker in eigen ontwerp opmaken.

Wees uniek en zet deze beker in met je eigen logo of eigen ontwerp en onderscheid je van de rest! Daarnaast kan het ingezet worden als marketing uitingen voor zowel intern als extern binnen de organisatie. Je visie en doelstellingen bijvoorbeeld kunnen er op worden gecommuniceerd. Bedrukte kartonnen koffiebekers hebben een duidelijke meerwaarde voor de gebruikers en adverteerders.

Voorraad beheer kan in deelleveringen uitgeleverd worden of alles in een. Wij kunnen ons voorstellen dat je wellicht als (horeca) bedrijf weinig ruimte hebt. Kies er dan voor om de bestelling in deelleveringen te laten komen, dan maak je optimaal gebruik van je opslag en zit je niet met grote voorraden. Wij denken hierin graag met u mee.

Vragen; is het antwoordt niet te vinden bij veel gestelde vragen? Neem dan contact met ons op. Op werkdagen van zijn wij bereikbaar per mail op [email protected] of telefonisch op het nummer 0570-547166

Prijs is afhankelijk van de maat, hoeveelheid en soort bedrukking. Hieronder worden mogelijkheden en de verschillen in bedrukking wat nader toegelicht.

Levertijd is al mogelijk vanaf 10 werkdagen. Spoed? Wij kunnen indien nodig ook sneller leveren.

Klein aantal bekers bestellen is al mogelijk vanaf 50 stuks met full colour bedrukking.

Promotiebeker kan uw gewenste boodschap kartonnen bekers bedrukken middels prepress Flexo en digitale druk voordat vorming van de bekers plaats vindt, waardoor de bekers volvlak te bedrukken zijn..

Lees meer....

PLASTIC BEKERS BEDRUKKEN

Plastic bedrukte bekers zijn prima promotiedragers. Plastic bekers bedrukken in te zetten voorzover interne als externe communicatie. Promotioneel te bedrukken kunststof bekers met QRcodes kunnen platte advertenties op bedrukte koffiebekers direct uw promotie of advertentie digitaal te maken. Smoothies, milkshakes, frisdrank, wijn en bier drink je overal en het bedrukte logo op plastic bedrukte bekers heeft de volledige aandacht van uw doelgroep. Plastic te bedrukken bekers bestellen?

Lees meer....

BIER BEKERS BEDRUKKEN

Zowel A-PET als PP onbreekbare horeca bekers kunnen bedruk worden met eigen logo PLA, A-PET en Plastic bierbekers zien er uit als onbreekbare horeca glazen en dat zijn ze ook. Natuurlijk als sponsor bij een evenement, kun je met maximaal 6 PMS kleuren de PLA, A-PET of PP plastic bekers bedrukken. A-PET of PP onbreekbare plastic glazenbestellen?

Lees meer....

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling