Direct contact +31 (0) 570 - 547 166

Leverbaar vanaf 50 stuks

Snelle Levering

Koffiebeker To Go

Koffie to go, of take away koffie, is populairder dan ooit. Met de komst van bekende Amerikaanse ketens, groeit ook in Nederland de vraag naar koffie voor onderweg. Een koffiebeker to go moet aan verschillende eisen voldoen. Om te beginnen moet hij niet lekken, dat kan in de auto of trein knap lastig zijn! Verder moet je koffie natuurlijk warm blijven, zonder dat je je handen brandt aan de beker. PromotieBeker levert bedrukte bekers in verschillende soorten en maten. Hoe kun je kartonnen bekers met een logo laten bedrukken? Wat zijn de voordelen? En welke formaten zijn er? Bekijk ons aanbod!

Koffie voor onderweg

Koffie voor onderweg maakt het mogelijk om overal zorgeloos te genieten van een welverdiend bakkie. In de auto, in de trein of bij de bushalte. Kom je thuis door tijdgebrek niet toe aan een kopje koffie? Dan biedt een koffie to go beker uitkomst! Bij PromotieBeker bestel je al vanaf een oplage van 50 stuks. Wil je meer dan 25.000 koffiebekers bestellen? Dan maken we een offerte op maat voor je.

Koffiebeker to go bedrukken

Een koffiebeker to go is enkelwandig of dubbelwandig en voorzien van een deksel. Hierin blijft de koffie lekker lang warm en voorkom je vlekken. Onze to go-modellen zijn kartonnen koffiebekers, die we voor je kunnen bedrukken met een eigen ontwerp. Een koffie to go beker met logo bijvoorbeeld of met een pakkende slogan. En onderweg profiteer je als bedrijf meteen van de extra promotie die dit oplevert. Op onze website vindt je bij elk model een sjabloon, om je eigen bekers te ontwerpen. De deksels hebben een drinkgat en zijn er in zwart en wit. Het bedrukken doen wij lokaal, geen extra kosten en milieubelasting door het vervoer dus!

Welke koffie to go-formaten zijn er?

PromotieBeker biedt vier verschillende varianten van de koffiebeker voor onderweg:

100cc

De (4oz) espresso beker voor een shot koffie, waar je snel blij van wordt.

150-180cc

De 150cc (7oz) beker is de hardloper in ons assortiment. Hij is geschikt voor een kleine koffie voor onderweg en voor een barista Cappuccino, door de net wat bredere bovendiameter van 75mm. Dit model wordt ook veel gebruikt bij proeverijen.

200cc

Voor liefhebbers van een grote koffie of van cappuccino, is er de 200cc (8oz) koffiebeker to go. Hij is iets breder dan het standaardformaat, waardoor je meer ruimte hebt voor het drukwerk.

300cc
De 300cc (12oz) is de grootste in zijn soort en het meest geschikt als koffiebeker voor onderweg. Ideaal voor latte, maar bijvoorbeeld ook voor thee.

BekerVriend kartonnen koffiebeker

Naast onze standaard kartonnen modellen, zijn er ook milieuvriendelijke koffiebekers to go. Deze zijn gemaakt van FSC-papier en kunnen meerdere keren worden gebruikt. De binnen- en buitenzijde zijn voorzien van een Green PE-coating. Dit is een milieuvriendelijke laag, die wordt gemaakt van plantaardige olie. BekerVriend is de lekvrije doos waarin de bekers worden geleverd. Deze doet tevens dienst als depot, waarin de koffiebekertjes op een duurzame manier kunnen worden ingezameld. Is hij vol? Dan halen wij de gebruikte bekers in volle dozen bij je op. Eén BekerVriend bevat 900 bekers.

Daarom koffiebekers to go van PromotieBeker

✓ Extra promotie voor je bedrijf op straat

✓ Keuze uit vier verschillende maten

✓ Leverbaar vanaf 50 tot wel 1.000.000 stuks

✓ Koffiebekers to go met logo of slogan

✓ Levering vanaf 7 dagen na goedkeuring op het ontwerp

✓ Gratis verzending binnen de BeNeLux