Direct contact +31 (0) 570 - 547 166

Leverbaar vanaf 50 stuks

Snelle Levering

Recycling Kartonnen Bekers

23-08-2020
door Maarten van Polen

De Bekervriend, dé milieu vriendelijke oplossing voor kartonnen bekers

Wij zullen je niet opnieuw vertellen dat recyclen zo goed is voor het milieu. Wat we je wel willen vertellen, is dat wij kunnen helpen met een klein recycle proces binnen je bedrijf. Namelijk met het recyclen van kartonnen bekers. Het proces bestaat uit het leveren van nieuwe bekers waarbij tegelijkertijd de gebruikte bekers retour worden gehaald. Wij maken hiervoor gebruik van de verzamelbox waarin de kartonnen bekers worden ingezameld. De kartonnen bekers worden gerecycled en worden na het recycle proces weer herbruikt als gerecycled papier.

Waarom Bedrukte Kartonnen Koffiebekers recyclen?

Het recyclen van nieuw, eenmalig gebruikt papier, levert een hoge kwaliteit op aan gerecycled papier. Bedrukte kartonnen bekers, kunnen een tweede leven krijgen als gerecycled papier. Voor verpakkingen in de voedingsmiddelen industrie worden voornamelijk nieuwe grondstoffen gebruikt. De vezels van de gebruikte kartonnen koffiebekers zijn nog niet gerecycled en van zeer hoge kwaliteit. Het is jammer om deze bekers te verbranden na eenmalig gebruik. Middels De Bekervriend inzamelaar zorgen wij ervoor dat uw gebruikte bekers een tweede leven krijgen. Het nieuwe papier is nodig voor de food approval om karton te gebruiken voor het nuttigen van koffie of thee. De PE coating, wat minder dan 10% uitmaakt van de totale beker, wordt tijdens het recycling proces los geweekt van het karton. Het residu wordt apart ingezet om het recyclingsproces te verwarmen. Iedereen is gebaat bij recycling van de kartonnen bekers en hergebruik van papier, wat tot 7 keer recyclebaar is. Dit concept is inzetbaar voor grote en middel grote bedrijven. Ook voor de klein gebruiker kunnen we een maatoplossing verzorgen.

De BekerVriend beker

De BekerVriend beker wordt standaard geleverd bij dit concept. Het ontwerp is te zien op de website, klik hier op de link voor het voorbeeld. Deze bekers zijn FSC gecertificeerd en passen in de koffieautomaten. Op de beker kan je de optie aangeven wat je drinkt en je kan hem personaliseren door de beker te voorzien van je eigen naam.

Personaliseren

Zowel de beker als het ontwerp van de BekerVriend is makkeilijk te personaliseren naar de huisstijl van je bedrijf. Je kunt je eigen ontwerp aanleveren of je kunt het ontwerp naar je eigen wens laten maken. Wil je het liever simpel houden, dan hebben we een standaard ontwerp welke u kunt gebruiken met keuze uit twee designs. Dankzij dit concept kunt u laten zien dat uw bedrijf recycled, iets wat ongetwijfeld een postitieve indruk zal achterlaten bij uw bezoekers. Klik hier voor meer informatie over de Bekervriend en bestel.

Beker Bedrukken

30-01-2020
door Maarten van Polen

Bekers Bedrukken

KOFFIE BEKERS BEDRUKKEN

Bedrukte koffiebekers hebben alles in huis voor perfecte communicatie van adverteerders. Uw eigen bedrukte koffiebeker met logo, interne boodschap of bedrijfsnaam brengt uw boodschap bij uw gewenste klanten, zowel intern als extern de organisatie. Denk ook aan koffie op de beurs geserveerd in uw eigen bedrukte koffiebekers. Promotiebeker kan uw gewenste boodschap op kartonnen en plastic koffie bekers bedrukken, zowel offset als flexo bedrukkingen zijn mogelijk. Uw koffiebeker geheel naar wens van de te bereiken doelgroep.

Lees meer....

KARTONNEN BEKERS BEDRUKKEN

De witte kartonnen bekers of de schotse ruit hebben we al jaren standaard in ons assortiment. Leuk voor dagelijks gebruik maar is het is ook vernieuwend en onderscheidend? Wilt u daadkrachtig en eigenzinnig zijn en u onderscheiden van standaard en doorsnee? Maak of laat dan een beker in eigen ontwerp opmaken.

Wees uniek en zet deze beker in met je eigen logo of eigen ontwerp en onderscheid je van de rest! Daarnaast kan het ingezet worden als marketing uitingen voor zowel intern als extern binnen de organisatie. Je visie en doelstellingen bijvoorbeeld kunnen er op worden gecommuniceerd. Bedrukte kartonnen koffiebekers hebben een duidelijke meerwaarde voor de gebruikers en adverteerders.

Voorraad beheer kan in deelleveringen uitgeleverd worden of alles in een. Wij kunnen ons voorstellen dat je wellicht als (horeca) bedrijf weinig ruimte hebt. Kies er dan voor om de bestelling in deelleveringen te laten komen, dan maak je optimaal gebruik van je opslag en zit je niet met grote voorraden. Wij denken hierin graag met u mee.

Vragen; is het antwoordt niet te vinden bij veel gestelde vragen? Neem dan contact met ons op. Op werkdagen van zijn wij bereikbaar per mail op [email protected] of telefonisch op het nummer 0570-547166

Prijs is afhankelijk van de maat, hoeveelheid en soort bedrukking. Hieronder worden mogelijkheden en de verschillen in bedrukking wat nader toegelicht.

Levertijd is al mogelijk vanaf 10 werkdagen. Spoed? Wij kunnen indien nodig ook sneller leveren.

Klein aantal bekers bestellen is al mogelijk vanaf 50 stuks met full colour bedrukking.

Promotiebeker kan uw gewenste boodschap kartonnen bekers bedrukken middels prepress Flexo en digitale druk voordat vorming van de bekers plaats vindt, waardoor de bekers volvlak te bedrukken zijn..

Lees meer....

PLASTIC BEKERS BEDRUKKEN

Plastic bedrukte bekers zijn prima promotiedragers. Plastic bekers bedrukken in te zetten voorzover interne als externe communicatie. Promotioneel te bedrukken kunststof bekers met QRcodes kunnen platte advertenties op bedrukte koffiebekers direct uw promotie of advertentie digitaal te maken. Smoothies, milkshakes, frisdrank, wijn en bier drink je overal en het bedrukte logo op plastic bedrukte bekers heeft de volledige aandacht van uw doelgroep. Plastic te bedrukken bekers bestellen?

Lees meer....

BIER BEKERS BEDRUKKEN

Zowel A-PET als PP onbreekbare horeca bekers kunnen bedruk worden met eigen logo PLA, A-PET en Plastic bierbekers zien er uit als onbreekbare horeca glazen en dat zijn ze ook. Natuurlijk als sponsor bij een evenement, kun je met maximaal 6 PMS kleuren de PLA, A-PET of PP plastic bekers bedrukken. A-PET of PP onbreekbare plastic glazenbestellen?

Lees meer....

Kartonnen bekers bedrukken

30-01-2020
door Maarten van Polen

Kartonnen bekers bedrukken

De witte kartonnen bekers of de schotse ruit hebben we al jaren standaard in ons assortiment. Leuk voor dagelijks gebruik maar zeg nu eens eerlijk is het is ook vernieuwend en onderscheidend? Wilt u daadkrachtig en eigenzinnig zijn en u onderscheiden van standaard en doorsnee? Maak of laat dan een beker in eigen ontwerp opmaken. Wees uniek en zet deze beker in met je eigen logo of eigen ontwerp en onderscheid je van de rest! Daarnaast kan het ingezet worden als marketing instrument voor intern en externe communicatie.

Voorraad beheer kan in deelleveringen uitgeleverd worden of alles in een. Wij kunnen ons voorstellen dat je wellicht als (horeca) bedrijf weinig ruimte hebt. Kies er dan voor om de bestelling in deelleveringen te laten komen, dan maak je optimaal gebruik van je opslag en zit je niet met grote voorraden. Wij denken hierin graag met u mee.

Vragen; is het antwoordt niet te vinden bij veel gestelde vragen? Neem dan contact met ons op. Op werkdagen van zijn wij bereikbaar per mail op [email protected] of telefonisch op het nummer 0570- 547166.

Prijs is afhankelijk van de maat en hoeveelheid en soort bedrukking. Hieronder worden mogelijkheden en de verschillen in bedrukking wat nader toegelicht. Levertijd is al mogelijk vanaf 10 werkdagen. Spoed? Wij kunnen indien nodig ook sneller leveren. Kleine aantallen bekers zijn al te bestellen vanaf 50 stuks full colour bedrukking. Promotiebeker kan uw gewenste boodschap op kartonnen bekers bedrukken. Kijk bij kartonnen bekers welke kartonnen bedrukte beker het beste bij u past en bestel.

Bekers bedrukt 1-4 kleuren

Er zijn 2 mogelijkheden in bedrukking, bij Flexo bedrukking zijn kartonnen bekers te bedrukken vanaf 10.000 stuks Na goedkeuring ontwerp, worden ze binnen 2 weken geleverd! Bedrukte Kartonnen Bekers in Flexo kan in 1 tot 4 kleuren. Deze kartonnen bekers worden bedrukt in oplagen vanaf 10.000 stuks. Eigen bedrukte koffiebekers zijn voor dance- en food festivals en concerten een aanvulling op het assortiment. Kijk bij kartonnen bekers welke kartonnen bedrukte beker het beste bij u past en bestel.

Kartonnen bekers bedrukt full colour

Een andere optie is bedrukte kartonnen bekers in Full Colour. Deze vorm van bedrukking is in fotokwaliteit. Full colour kartonnen bekers bedrukken kan al in een kleine oplage. Bedrukt vanaf 50 stuks digitaal. Deze bedrukte full colour bekers van karton zijn uitstekend inzetbaar bij evenementen, bedrijven en in uw Koffie Bar. De dubbelwandige bekers zijn uitermate geschikt voor Coffee to Go, de Barista’s zullen de beste koffie’s maken in deze kartonnen bekers. Ook voor koffiebekers bedrukt voor Dance- en Food Festivals en Concerten zijn kleine aantallen bedrukte kartonnen bekers Full Colour een aanvulling op het assortiment.
Kijk bij kartonnen bekers welke kartonnen bedrukte beker het beste bij u past en bestel.

Dubbelwandige bekers bedrukt

Bedrukte Dubbelwandige Kartonnen Bekers Full Colour met fotokwaliteit. Deze kartonnen bekers zijn te bedrukken in kleine oplagen. Bedrukking is mogelijk vanaf 1.000 stuks Full Colour. Deze bedrukte dubbelwandige full Colour Bekers van karton zijn uitstekend inzetbaar bij evenementen, bedrijven, uw Koffie Bar of Coffee to Go en voor Barista’s die de beste koffie kan maken in deze dubbelwandige beker. Kijk bij kartonnen bekers welke kartonnen bedrukte beker het beste bij u past en bestel.