Beker Bedrukken

30-01-2020
door BudgetCup beker

Bekers Bedrukken

KOFFIE BEKERS BEDRUKKEN

Bedrukte koffiebekers hebben alles in huis voor perfecte communicatie van adverteerders. Uw eigen bedrukte koffiebeker met logo, interne boodschap of bedrijfsnaam brengt uw boodschap bij uw gewenste klanten, zowel intern als extern de organisatie. Denk ook aan koffie op de beurs geserveerd in uw eigen bedrukte koffiebekers. Promotiebeker kan uw gewenste boodschap op kartonnen en plastic koffie bekers bedrukken, zowel offset als flexo bedrukkingen zijn mogelijk. Uw koffiebeker geheel naar wens van de te bereiken doelgroep.

Lees meer....

KARTONNEN BEKERS BEDRUKKEN

De witte kartonnen bekers of de schotse ruit hebben we al jaren standaard in ons assortiment. Leuk voor dagelijks gebruik maar is het is ook vernieuwend en onderscheidend? Wilt u daadkrachtig en eigenzinnig zijn en u onderscheiden van standaard en doorsnee? Maak of laat dan een beker in eigen ontwerp opmaken.

Wees uniek en zet deze beker in met je eigen logo of eigen ontwerp en onderscheid je van de rest! Daarnaast kan het ingezet worden als marketing uitingen voor zowel intern als extern binnen de organisatie. Je visie en doelstellingen bijvoorbeeld kunnen er op worden gecommuniceerd. Bedrukte kartonnen koffiebekers hebben een duidelijke meerwaarde voor de gebruikers en adverteerders.

Voorraad beheer kan in deelleveringen uitgeleverd worden of alles in een. Wij kunnen ons voorstellen dat je wellicht als (horeca) bedrijf weinig ruimte hebt. Kies er dan voor om de bestelling in deelleveringen te laten komen, dan maak je optimaal gebruik van je opslag en zit je niet met grote voorraden. Wij denken hierin graag met u mee.

Vragen; is het antwoordt niet te vinden bij veel gestelde vragen? Neem dan contact met ons op. Op werkdagen van zijn wij bereikbaar per mail op info@promotiebeker.nl of telefonisch op het nummer 0570-547166

Prijs is afhankelijk van de maat, hoeveelheid en soort bedrukking. Hieronder worden mogelijkheden en de verschillen in bedrukking wat nader toegelicht.

Levertijd is al mogelijk vanaf 10 werkdagen. Spoed? Wij kunnen indien nodig ook sneller leveren.

Klein aantal bekers bestellen is al mogelijk vanaf 50 stuks met full colour bedrukking.

Promotiebeker kan uw gewenste boodschap kartonnen bekers bedrukken middels prepress Flexo en digitale druk voordat vorming van de bekers plaats vindt, waardoor de bekers volvlak te bedrukken zijn..

Lees meer....

PLASTIC BEKERS BEDRUKKEN

Plastic bedrukte bekers zijn prima promotiedragers. Plastic bekers bedrukken in te zetten voorzover interne als externe communicatie. Promotioneel te bedrukken kunststof bekers met QRcodes kunnen platte advertenties op bedrukte koffiebekers direct uw promotie of advertentie digitaal te maken. Smoothies, milkshakes, frisdrank, wijn en bier drink je overal en het bedrukte logo op plastic bedrukte bekers heeft de volledige aandacht van uw doelgroep. Plastic te bedrukken bekers bestellen?

Lees meer....

BIER BEKERS BEDRUKKEN

Zowel A-PET als PP onbreekbare horeca bekers kunnen bedruk worden met eigen logo PLA, A-PET en Plastic bierbekers zien er uit als onbreekbare horeca glazen en dat zijn ze ook. Natuurlijk als sponsor bij een evenement, kun je met maximaal 6 PMS kleuren de PLA, A-PET of PP plastic bekers bedrukken. A-PET of PP onbreekbare plastic glazenbestellen?

Lees meer....

Kartonnen bekers bedrukken

30-01-2020
door BudgetCup beker

Kartonnen bekers bedrukken

De witte kartonnen bekers of de schotse ruit hebben we al jaren standaard in ons assortiment. Leuk voor dagelijks gebruik maar zeg nu eens eerlijk is het is ook vernieuwend en onderscheidend? Wilt u daadkrachtig en eigenzinnig zijn en u onderscheiden van standaard en doorsnee? Maak of laat dan een beker in eigen ontwerp opmaken. Wees uniek en zet deze beker in met je eigen logo of eigen ontwerp en onderscheid je van de rest! Daarnaast kan het ingezet worden als marketing instrument voor intern en externe communicatie.

Voorraad beheer kan in deelleveringen uitgeleverd worden of alles in een. Wij kunnen ons voorstellen dat je wellicht als (horeca) bedrijf weinig ruimte hebt. Kies er dan voor om de bestelling in deelleveringen te laten komen, dan maak je optimaal gebruik van je opslag en zit je niet met grote voorraden. Wij denken hierin graag met u mee.

Vragen; is het antwoordt niet te vinden bij veel gestelde vragen? Neem dan contact met ons op. Op werkdagen van zijn wij bereikbaar per mail op info@promotiebeker.nl of telefonisch op het nummer 0570- 547166.

Prijs is afhankelijk van de maat en hoeveelheid en soort bedrukking. Hieronder worden mogelijkheden en de verschillen in bedrukking wat nader toegelicht. Levertijd is al mogelijk vanaf 10 werkdagen. Spoed? Wij kunnen indien nodig ook sneller leveren. Kleine aantallen bekers zijn al te bestellen vanaf 50 stuks full colour bedrukking. Promotiebeker kan uw gewenste boodschap op kartonnen bekers bedrukken. Kijk bij kartonnen bekers welke kartonnen bedrukte beker het beste bij u past en bestel.

Bekers bedrukt 1-4 kleuren

Er zijn 2 mogelijkheden in bedrukking, bij Flexo bedrukking zijn kartonnen bekers te bedrukken vanaf 10.000 stuks Na goedkeuring ontwerp, worden ze binnen 2 weken geleverd! Bedrukte Kartonnen Bekers in Flexo kan in 1 tot 4 kleuren. Deze kartonnen bekers worden bedrukt in oplagen vanaf 10.000 stuks. Eigen bedrukte koffiebekers zijn voor dance- en food festivals en concerten een aanvulling op het assortiment. Kijk bij kartonnen bekers welke kartonnen bedrukte beker het beste bij u past en bestel.

Kartonnen bekers bedrukt full colour

Een andere optie is bedrukte kartonnen bekers in Full Colour. Deze vorm van bedrukking is in fotokwaliteit. Full colour kartonnen bekers bedrukken kan al in een kleine oplage. Bedrukt vanaf 50 stuks digitaal. Deze bedrukte full colour bekers van karton zijn uitstekend inzetbaar bij evenementen, bedrijven en in uw Koffie Bar. De dubbelwandige bekers zijn uitermate geschikt voor Coffee to Go, de Barista’s zullen de beste koffie’s maken in deze kartonnen bekers. Ook voor koffiebekers bedrukt voor Dance- en Food Festivals en Concerten zijn kleine aantallen bedrukte kartonnen bekers Full Colour een aanvulling op het assortiment.
Kijk bij kartonnen bekers welke kartonnen bedrukte beker het beste bij u past en bestel.

Dubbelwandige bekers bedrukt

Bedrukte Dubbelwandige Kartonnen Bekers Full Colour met fotokwaliteit. Deze kartonnen bekers zijn te bedrukken in kleine oplagen. Bedrukking is mogelijk vanaf 1.000 stuks Full Colour. Deze bedrukte dubbelwandige full Colour Bekers van karton zijn uitstekend inzetbaar bij evenementen, bedrijven, uw Koffie Bar of Coffee to Go en voor Barista’s die de beste koffie kan maken in deze dubbelwandige beker. Kijk bij kartonnen bekers welke kartonnen bedrukte beker het beste bij u past en bestel.

Plastic Glazen Bedrukken

30-01-2020
door BudgetCup beker

Plastic Glazen Bedrukken

Je eigen Plastic glazen bekers bedrukken, dit is in verschillende oplages mogelijk al vanaf kleine aantallen te bestellen tegen scherpe prijzen. Deze plastic bekers zijn onmisbaar op een evenement of op beurzen. Denk aan foodfestivals, bevrijdingsfestivals, dance evenementen en concerten. Ze zijn voor diverse koude dranken inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan smoothies, bier, fris, shotjes, frozen yoghurt en overige dranken. Zien doet beleven, een slimme vorm van promotie! Een eigen ontwerp geeft meer beleving aan een drankje dan een blanco glas. Daarnaast geef je een extra persoonlijke twist aan het drankje door je eigen naam en logo toe te voegen. Zo blijf je top of mind bij de consument. Onze plastic bekers zijn te bedrukken met eigen logo of eigen ontwerp, de levertijd hiervan is 2 weken. Heb je een spoed bestelling, geen probleem ook dat kunnen wij verzorgen. Klik hier op bestel voor een uitgebreidt assortiment.

PET bierbekers bedrukt

PET Bierglazen zijn geschikt voor eenmalig gebruik. De beste keuze voor buiten evenementen, tentfeesten, foodtruck festivals etc. Overal kunt u de PET glazen bedrukt inzetten. Al vanaf kleine aantallen te bestellen tegen scherpe prijzen. Helder transparant en niet breekbaar. Maak nu onderstaand de keuze uit de juiste PET bierbekers bedrukt voor het evenement en klik hier op bestel.

PET smoothie drink glazen bedrukt

Een bedrukte smoothie glas is een absolute meerwaarde in de beleving van de consument. Een smoothie is op zich al een traktatie voor het oog. Zodra je het ziet in allerlei verschillende smaken en toppings word je al lekker gemaakt. Een bedrukte PET glas met je eigen ontwerp of logo geeft die persoonlijke twist aan de beleving van het drankje. Hoe kan je ervoor zorgen dat je top of mind blijft voor een volgende bezoek? Door je beker te voorzien met je eigen naam en logo uiteraard! Zo word je bedrijf onder de aandacht gebracht bij de consument bij het nuttigen van dit heerlijke drankje. Zien doet beleven, een slimme vorm van promotie! Uiteraard hebben wij ook bijbehorende deksels die wij kunnen leveren voor een smoothie to go wat het geheel compleet maakt. Deze bekers zijn al vanaf kleine aantallen te bestellen tegen scherpe prijzen. Bestellen kan heel makkelijk, klik hier op bestel.

Koffiebekers bedrukken

30-01-2020
door BudgetCup beker

Koffiebekers bedrukken

Veelvuldig wordt er bij bedrijven gebruik gemaakt van de standaard bekers die geleverd worden met promotie voor het koffiebedrijf. Het logo van het koffie bedrijf staat er groots op waardoor je onbewust zowel intern als extern naar je klanten toe promotie maakt voor hun.

Het zou toch beter zijn om je eigen logo dan wel je eigen huisstijl op je koffiebekers te laten bedrukken zodat je die kan inzetten voor allerlei promotionele doeleinden? Het personeel draagt je bedrijfslogo dan wel je marketingboodschap uit en klanten zien meteen een originele beker in eigen ontwerp.

Koffiebekers bedrukken in eigen huisstijl en/of met eigen logo

Vaak zijn de reacties verrassend. Menig geen weet niet dat die mogelijkheden er zijn of hebben er niet bij stil gestaan dat je via deze weg juist kan zorgen voor een goede promotie! Denk aan interne communicatie, waar sta je voor, wat wil je uitdragen. Een goed voorbeeld zou de kernwaarden kunnen zijn van je organisatie, waar sta je voor. De slogan van de defensie; 1 team 1 resultaat zou je op de bekers kunnen laten bedrukken. Het is een mooi en makkelijk marketing instrument voor zowel intern als extern gebruik om in te zetten op de bekers. Ga maar eens na hoeveel koffie/ thee er gemiddeld per persoon wordt genuttigd binnen een organisatie, dit is gemiddeld 4 bekers per persoon. Met dit gegeven kan je meteen een inschattig maken hoe vaak je boodschap wordt gecommuniceerd. Naast bedrijven kunnen onze kartonnen/ plastic bekers uiteraard ook ingezet worden bij evenementen in alle soorten en maten. Heb je een horecabedrijf? Maak dan ook gebruik van koffiebekers met eigen bedrukking. De barista’s weten er wel raad mee. Onze dubbelwandige bekers lenen zich bij uitstek voor een lekker kop koffie of thee to-go. Deze kunnen tevens worden voorzien met een deksel.Bekijk de vele opties op onze website en klik hier op bestel.Vele bedrijven zijn u voorgegaan dus aarzel niet en bestel online of vul het offerte formulier in!

Recycling Kartonnen Bekers

30-01-2020
door BudgetCup beker

De Bekervriend, dé milieu vriendelijke oplossing voor kartonnen bekers

Wij zullen je niet opnieuw vertellen dat recyclen zo goed is voor het milieu. Wat we je wel willen vertellen, is dat wij kunnen helpen met een klein recycle proces binnen je bedrijf. Namelijk met het recyclen van kartonnen bekers. Het proces bestaat uit het leveren van nieuwe bekers waarbij tegelijkertijd de gebruikte bekers retour worden gehaald. Wij maken hiervoor gebruik van de verzamelbox waarin de kartonnen bekers worden ingezameld. De kartonnen bekers worden gerecycled en worden na het recycle proces weer herbruikt als gerecycled papier.

Waarom Bedrukte Kartonnen Koffiebekers recyclen?

Het recyclen van nieuw, eenmalig gebruikt papier, levert een hoge kwaliteit op aan gerecycled papier. Bedrukte kartonnen bekers, kunnen een tweede leven krijgen als gerecycled papier. Voor verpakkingen in de voedingsmiddelen industrie worden voornamelijk nieuwe grondstoffen gebruikt. De vezels van de gebruikte kartonnen koffiebekers zijn nog niet gerecycled en van zeer hoge kwaliteit. Het is jammer om deze bekers te verbranden na eenmalig gebruik. Middels De Bekervriend inzamelaar zorgen wij ervoor dat uw gebruikte bekers een tweede leven krijgen. Het nieuwe papier is nodig voor de food approval om karton te gebruiken voor het nuttigen van koffie of thee. De PE coating, wat minder dan 10% uitmaakt van de totale beker, wordt tijdens het recycling proces los geweekt van het karton. Het residu wordt apart ingezet om het recyclingsproces te verwarmen. Iedereen is gebaat bij recycling van de kartonnen bekers en hergebruik van papier, wat tot 7 keer recyclebaar is. Dit concept is inzetbaar voor grote en middel grote bedrijven. Ook voor de klein gebruiker kunnen we een maatoplossing verzorgen.

De BekerVriend beker

De BekerVriend beker wordt standaard geleverd bij dit concept. Het ontwerp is te zien op de website, klik hier op de link voor het voorbeeld. Deze bekers zijn FSC gecertificeerd en passen in de koffieautomaten. Op de beker kan je de optie aangeven wat je drinkt en je kan hem personaliseren door de beker te voorzien van je eigen naam.

Personaliseren

Zowel de beker als het ontwerp van de BekerVriend is makkeilijk te personaliseren naar de huisstijl van je bedrijf. Je kunt je eigen ontwerp aanleveren of je kunt het ontwerp naar je eigen wens laten maken. Wil je het liever simpel houden, dan hebben we een standaard ontwerp welke u kunt gebruiken met keuze uit twee designs. Dankzij dit concept kunt u laten zien dat uw bedrijf recycled, iets wat ongetwijfeld een postitieve indruk zal achterlaten bij uw bezoekers. Klik hier voor meer informatie over de Bekervriend en bestel.