Direct contact +31 (0) 570 - 547 166

Leverbaar vanaf 50 stuks

Snelle Levering

Product filters

Materiaal
Soort Beker
Inhoud CC
Prijs

 – 

  • ‎€46
  • ‎€99

Kartonnen koffieBekers

Karton is de meest milieuvriendelijke manier om als bedrijf producten in aan te bieden. Dit geldt niet alleen voor verpakkingen, maar ook voor drinkbekers. Plastic wegwerpbekertjes zijn zóó 2010! Kartonnen koffiebekers zijn recyclebaar en worden in de papierindustrie verwerkt. Een lekkerder kopje koffie kun je klanten niet voorschotelen! Onze kartonnen koffiebekers zijn er in verschillende varianten: van 100cc, voor dat kleine geluksmomentje, tot 400cc voor echte koffieliefhebbers. Bij PromotieBeker ontwerp je zelf je eigen koffiebekers met logo, bestellen kan simpel en snel online en verzending binnen de BeNeLux is gratis.

Kartonnen koffiebekers: lekker duurzaam!

Onze kartonnen koffiebekers worden gemaakt van PE-karton of van Bio-karton. Bij PE-karton is er een laagje PE-coating in de beker aangebracht, zodat hij niet gaat lekken. Bio-karton is nog milieuvriendelijker dan PE. Deze duurzame koffiebekers zijn niet alleen herbruikbaar ná gebruik, maar ook gemaakt van FSC gecertificeerd karton. Ze krijgen dus letterlijk een tweede leven bij jou in de koffieautomaat, als je er je 2e beker koffie in haalt. Daarnaast bevat Bio-karton geen PE-coating maar Green PE-coating, dat wordt gemaakt van plantaardige olie. PromotieBeker produceert lokaal. Hiermee kunnen we niet alleen snelle levertijden garanderen, maar ook op kosten en milieu besparen.

De kartonnen bekers van PromotieBeker

Onze kartonnen koffiebekers lopen uiteen van een klein espresso-formaat (100cc), koffiebeker (150cc-180cc), cappuccino (200) tot een goed gevulde latte (300cc). Ze zijn geschikt voor elke kantoorautomaat en koffiebar. En voor klanten die een koffie voor onderweg bestellen zijn er bijpassende deksels, waarmee je er een koffiebeker to go van maakt. Hiervoor zijn onze dubbelwandige bekers ook uitermate geschikt. De dubbele wand zorgt ervoor dat de koffie lang warm blijft, zonder dat je je vingers brandt. Koffiebekers bedrukken kan al vanaf 50 stuks bij PromotieBeker en ook voor oplagen van 1.000.000 draaien we onze hand niet om! Bij 25.000 stuks of meer maken we een offerte op maat voor je. Hiervoor kun je contact opnemen met ons via: [email protected].

Kartonnen koffiebekers met logo

Een zakelijke meeting is niet compleet zonder koffie. Hoe leuk is het dan als je klanten een koffiebeker met logo van jouw bedrijf kunt aanbieden! Een Amerikaans marketingbureau onderzocht de waarde van koffiebekers in een eigen ontwerp en kwam tot de conclusie dat je maar liefst 84 keer meer exposure hebt met koffiebekers, dan met advertenties. Koffiebekers bedrukken is dus zeker de moeite waard! Wij hebben op onze website aan elk product een sjabloon toegevoegd, waarin je jouw koffiebekers met logo kunt aanleveren. De kartonnen koffiebekers worden fullcolor bedrukt en kunnen, na de goedkeuring van het ontwerp, al na 7 werkdagen worden geleverd. Verzending binnen de BeNeLux is kosteloos.

Koffiebekers recyclen met BekerVriend

BekerVriend is de milieuvriendelijke oplossing voor kartonnen koffiebekers. Het is een verzameldepot voor gebruikte bekers, waarmee je als ondernemer actief bijdraagt aan een betere wereld. Hij kan worden besteld in combinatie met de 900 koffiebekers. Die worden bezorgd in een BekerVrienddoos, die bestaat uit een rasterwerk met een plastic zak tegen lekkage. In deze doos kunnen de gebruikte bekers worden verzameld. Dit resulteert in een aanzienlijke besparing op het volume van jouw restafval. Is hij vol? Dan komen wij de dozen met grbuikte bekers ophalen en nemen we meteen een nieuwe voorraad kartonnen koffiebekers mee.

Daarom kartonnen koffiebekers van PromotieBeker

✓ Keuze uit verschillende soorten en maten

✓ Oplage van 50 tot 1.000.000 stuks

✓ Kartonnen koffiebekers in een eigen ontwerp

✓ Levering vanaf 7 dagen na goedkeuring op het ontwerp

✓ Gratis verzending binnen de BeNeLux

✓ Een dubbelcheck op het ontwerp