Direct contact +31 (0) 570 - 547 166

Leverbaar vanaf 50 stuks

Snelle Levering

Duurzame Bekers

Hoewel het productieproces van koffie steeds vriendelijker is voor mens en milieu, drinken we nog lang niet altijd uit duurzame bekers. Kartonnen bekers zijn de meest milieuvriendelijke in hun soort. Maar liefst 95 procent van al het karton wereldwijd is recyclebaar. Met bedrukte koffiebekers van PromotieBeker werk je als ondernemer niet alleen aan een betere wereld, maar ook aan de naamsbekendheid van je bedrijf. En kies je voor een combinatie van kartonnen koffiebekers en een BekerVriend, dan bespaar je nog eens extra op restafval en de kosten hiervoor. Een groene investering die zichzelf uitbetaalt. Begin vandaag nog met besparen!

Recyclebare koffiebekers

Onze recyclebare koffiebekers krijgen na gebruik een tweede leven: als schrijfpapier, toiletpapier of kartonnen doos bijvoorbeeld. Ze worden ingezameld als oud papier en op een milieuvriendelijke manier geweekt, ontinkt en gereinigd. PromotieBeker heeft meerdere soorten kartonnen koffiebekers in het assortiment: PE-kartonnen en Bio-kartonnen bekers. Deze laatste zijn de meest duurzame bekers in hun soort. Ze worden niet alleen hergebruikt, maar vinden hun herkomst ook in de papierbak. PE-kartonnen bekers, de naam zegt het al, bevatten een laagje PE-coating. Onze Bio-koffiebekers zijn afgewerkt met Green PE-coating, dat wordt gemaakt van hernieuwbare grondstoffen.

Duurzame bekers met logo

Wil je als ondernemer niet alleen bijdragen aan een beter milieu, maar ook werken aan je branding met koffiebekers? Kies dan voor onze duurzame bekers met logo, of met een pakkende tekst. Misschien ken je de bedrukte bekers van Douwe Egberts wel, met een hartverwarmende spreuk? Ze reizen het hele land door vanuit de Kiosk-winkels van de NS! Onze goedkope koffiebekers zijn er in verschillende formaten: van 100cc 150cc, 180cc, 200cc, 300cc 400cc en 500cc. De maten worden in engelse maatvoering: 4oz, 6oz, 7oz, 7,5oz, 8oz, 10oz, 12oz, 16oz en 20oz. En koffiebekers bedrukken kan vanaf 50 tot wel 1.000.000 stuks. Bij bestellingen binnen de BeNeLux nemen wij de verzendkosten voor klant specifieke bedrukte bekers voor onze rekening. Wij produceren lokaal. Hiermee kunnen we niet alleen snelle levertijden garanderen, maar ook op kosten en milieu besparen.

Groene bekers met BekerVriend

Combineer onze duurzame bekers met een BekerVriend om nog meer te besparen! BekerVriend is een depot in de vorm van een kartonnen doos, die is voorzien van rasters en een zak tegen het lekken. In dit depot kunnen gebruikte koffiebekers worden ingezameld. Hij wordt geleverd in combinatie met 900 kartonnen bekertjes, al dan niet met eigen logo. Je kunt hem op kantoor of in je winkel plaatsen als afvalbak. Zodra hij vol is, zet je de dozen klaar en halen wij de gebruikte bekers op en nemen we meteen een nieuwe bekervoorraad mee. Het aantal voertuigbewegingen wordt hiermee beperkt. Hiermee bespaar je als ondernemer behoorlijk op je restafval en bijbehorende kosten.

Daarom duurzame bekers van PromotieBeker

✓ Onze duurzame bekers zijn recyclebaar én gerecycled!

✓ Keuze uit diverse formaten

✓ Leverbaar vanaf 50 tot wel 1.000.000 stuks

✓ Werk aan het milieu en aan je marketing

✓ Levering vanaf 7 werkdagen na goedkeuring op het ontwerp