Direct contact +31 (0) 570 - 547 166

Leverbaar vanaf 50 stuks

Snelle Levering

Herbruikbare bekers

Met ingang van 1 juli 2023 zijn horecabedrijven en bedrijven die to-go aanbieden in Nederland verplicht herbruikbare bekers aan te bieden naast eenmalige bekers. Herbruikbare bekers dragen bij aan het verminderen van de hoeveelheid plastic afval en hebben daarom de voorkeur. Deze bekers zijn gemaakt van duurzaam materiaal en kunnen na gebruik worden gereinigd en opnieuw worden gebruikt. Veel bedrijven bieden al herbruikbare PP bekers aan, maar vanaf 1 juli 2023 is dit dus verplicht. Door het aanbieden van herbruikbare PP bekers dragen horecabedrijven en bedrijven die to-go aanbieden bij aan een duurzame toekomst.

Duurzame verpakkingen onbedrukt

Onze onbedrukte duurzame verpakkingen zijn van alle kanten puur natuur. Ze worden gemaakt van karton en bagasse en hebben alle eigenschappen die je nodig hebt om eten vers te houden. De meeste verpakkingen zijn ademend, sterk en zeer goed afsluitbaar. Zo zijn de foodboxen bijvoorbeeld voorzien van een lekvrije coatinglaag van hernieuwbare grondstoffen en een hersluitbare deksel en de AFG-bekers gemaakt van stevig KRAFT karton met ventilatiegaten. Op die manier zijn onze duurzame verpakkingen niet alleen beter voor de leefomgeving, maar ook voor de inhoud.

Duurzame verpakking bedrukken

De milieuvriendelijke verpakkingen kunnen ook worden ingezet als verlengstuk van je bedrijf. Om je producten een herkenbaar jasje te geven. Laat duurzame verpakkingen bedrukken met een eigen ontwerp voor je standaard assortiment, of bij een eenmalige marketingcampagne. Wij kunnen döner boxen, foodcups, ijsbekers en kartonnen deksels voorzien van een logo of tekst. Met een bedrukking kun je als producent ook advies geven op de verpakking: over de houdbaarheid, het bewaren en de bereidingswijze bijvoorbeeld. Ze zijn daarnaast bij uitstek geschikt voor take away food, waarmee je onderweg voor extra reclame voor je bedrijf zorgt. Voor bedrukte verpakkingen maken wij een prijsopgave op maat. Hiervoor kun je contact opnemen via: [email protected].

Food box, wrap cup, ijsbeker of AGF-beker?

Bij PromotieBeker kies je uit diverse duurzame verpakkingen: food boxen, wrap cups, ijsbekers en AFG-bekers. Food boxen zijn gemaakt voor afhaal en bezorging. Ze zijn handzaam en houden het eten goed warm. Een wrap cup is een open snackbeker, te gebruiken voor diverse doeleinden: wraps, durum broodjes, churros etc. IJsbekers worden gemaakt van sterk FSC karton, zodat ze niet lekken, en kunnen worden besteld met een bijpassende deksel. AGF staat voor Aardappelen, Groente en Fruit. Dit zijn extra duurzame verpakkingen met ventilatiegaten in de bodem, zodat het eten kan ademen en langer vers blijft.

Aanvullende producten

Aanvullend op de duurzame verpakkingen, bieden wij een assortiment met bijkomende producten zoals: bestek, deksels, roerstaafjes en een draagtray. Ook deze zijn er in verschillende formaten en worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen: van papier, hout en van karton. Bekijk ons aanbod en stel zelf de ideale mix van je benodigdheden samen!

Daarom verpakkingen van PromotieBeker

✓ Beter voor mens en milieu!

✓ Unieke eigenschappen om eten warm en vers te houden

✓ Diverse uitvoeringen

✓ Leverbaar vanaf 100 stuks

✓ Snelle levering binnen de BeNeLux

Goedkope koffiebekers van PromotieBeker

Wil je niet te veel geld uitgeven aan kartonnen koffiebekers die direct na gebruik worden weggegooid? Onze goedkope koffiebekers geven geen bittere nasmaak zodra de factuur op de mat valt. Ze zijn gemaakt van PE-karton of Bio-karton en voorzien van een beschermende coating, die lekken voorkomt. Dubbelwandige bekers bieden meer stevigheid en kunnen niet één, maar meerdere keren worden gebruikt. Dit maakt ze nóg voordeliger. De maten lopen uiteen van 100cc, om espresso in te serveren, tot 400cc voor een grote koffie to go. Om de benodigdheden voor je koffiehoek compleet te maken, bieden wij aanvullende producten als: roerstaafjes, deksels, dispensers en een draagtray.

Goedkope koffiebekers met logo

Als eigenaar van een koffiebar, of ondernemer in een andere branche, weet je als geen ander dat de presentatie vaak al het halve werk is. Het is dus niet alleen belangrijk om klanten van goede koffie te voorzien, het oog wil ook wat. Met koffiebekers met een leuke print scoor je punten! Bekers met je bedrijfslogo bijvoorbeeld, of met een pakkende slogan. Dit werkt ook goed bij koffiebekers to go, die vaak het hele land door reizen! We hebben aan elk product op onze website een sjabloon toegevoegd, waarmee je jouw persoonlijke ontwerp kunt aanleveren. Wij regelen de rest!

Snel en voordelig online bestellen

Goedkope koffiebekers bestellen kan al vanaf 50 stuks bij PromotieBeker en tot een maximum van 1.000.000. Bij orders van meer van 25.000 bekers, maken wij een maatwerk offerte voor je. Hiervoor kun je contact opnemen via: [email protected], dan gaan wij met je aanvraag aan de slag. Je bestelling kunnen we 5 werkdagen na goedkeuring op het ontwerp al bezorgen. Verzendingen binnen de BeNeLux zijn gratis. De productie doen wij in eigen land, hiermee besparen we op kosten voor transport, wat we uiteraard doorberekenen naar jou als klant.

Daarom koffiebekers van PromotieBeker

✓ Nooit te veel betalen voor je koffiebekers!

✓ Keuze uit PE-karton en Bio-karton

✓ Goedkope koffiebekers in diverse formaten

✓ Leverbaar vanaf 50 stuks

✓ Snelle levering binnen de BeNeLux

Kartonnen koffiebekers: lekker duurzaam!

Onze kartonnen koffiebekers worden gemaakt van PE-karton of van Bio-karton. Bij PE-karton is er een laagje PE-coating in de beker aangebracht, zodat hij niet gaat lekken. Bio-karton is nog milieuvriendelijker dan PE. Deze duurzame koffiebekers zijn niet alleen herbruikbaar ná gebruik, maar ook gemaakt van FSC gecertificeerd karton. Ze krijgen dus letterlijk een tweede leven bij jou in de koffieautomaat, als je er je 2e beker koffie in haalt. Daarnaast bevat Bio-karton geen PE-coating maar Green PE-coating, dat wordt gemaakt van plantaardige olie. PromotieBeker produceert lokaal. Hiermee kunnen we niet alleen snelle levertijden garanderen, maar ook op kosten en milieu besparen.

De kartonnen bekers van PromotieBeker

Onze kartonnen koffiebekers lopen uiteen van een klein espresso-formaat (100cc), koffiebeker (150cc-180cc), cappuccino (200) tot een goed gevulde latte (300cc). Ze zijn geschikt voor elke kantoorautomaat en koffiebar. En voor klanten die een koffie voor onderweg bestellen zijn er bijpassende deksels, waarmee je er een koffiebeker to go van maakt. Hiervoor zijn onze dubbelwandige bekers ook uitermate geschikt. De dubbele wand zorgt ervoor dat de koffie lang warm blijft, zonder dat je je vingers brandt. Koffiebekers bedrukken kan al vanaf 50 stuks bij PromotieBeker en ook voor oplagen van 1.000.000 draaien we onze hand niet om! Bij 25.000 stuks of meer maken we een offerte op maat voor je. Hiervoor kun je contact opnemen met ons via: [email protected].

Kartonnen koffiebekers met logo

Een zakelijke meeting is niet compleet zonder koffie. Hoe leuk is het dan als je klanten een koffiebeker met logo van jouw bedrijf kunt aanbieden! Een Amerikaans marketingbureau onderzocht de waarde van koffiebekers in een eigen ontwerp en kwam tot de conclusie dat je maar liefst 84 keer meer exposure hebt met koffiebekers, dan met advertenties. Koffiebekers bedrukken is dus zeker de moeite waard! Wij hebben op onze website aan elk product een sjabloon toegevoegd, waarin je jouw koffiebekers met logo kunt aanleveren. De kartonnen koffiebekers worden fullcolor bedrukt en kunnen, na de goedkeuring van het ontwerp, al na 7 werkdagen worden geleverd. Verzending binnen de BeNeLux is kosteloos.

Koffiebekers recyclen met BekerVriend

BekerVriend is de milieuvriendelijke oplossing voor kartonnen koffiebekers. Het is een verzameldepot voor gebruikte bekers, waarmee je als ondernemer actief bijdraagt aan een betere wereld. Hij kan worden besteld in combinatie met de 900 koffiebekers. Die worden bezorgd in een BekerVrienddoos, die bestaat uit een rasterwerk met een plastic zak tegen lekkage. In deze doos kunnen de gebruikte bekers worden verzameld. Dit resulteert in een aanzienlijke besparing op het volume van jouw restafval. Is hij vol? Dan komen wij de dozen met grbuikte bekers ophalen en nemen we meteen een nieuwe voorraad kartonnen koffiebekers mee.

Daarom kartonnen koffiebekers van PromotieBeker

✓ Keuze uit verschillende soorten en maten

✓ Oplage van 50 tot 1.000.000 stuks

✓ Kartonnen koffiebekers in een eigen ontwerp

✓ Levering vanaf 7 dagen na goedkeuring op het ontwerp

✓ Gratis verzending binnen de BeNeLux

✓ Een dubbelcheck op het ontwerp

Koffie voor onderweg

Koffie voor onderweg maakt het mogelijk om overal zorgeloos te genieten van een welverdiend bakkie. In de auto, in de trein of bij de bushalte. Kom je thuis door tijdgebrek niet toe aan een kopje koffie? Dan biedt een koffie to go beker uitkomst! Bij PromotieBeker bestel je al vanaf een oplage van 50 stuks. Wil je meer dan 25.000 koffiebekers bestellen? Dan maken we een offerte op maat voor je.

Koffiebeker to go bedrukken

Een koffiebeker to go is enkelwandig of dubbelwandig en voorzien van een deksel. Hierin blijft de koffie lekker lang warm en voorkom je vlekken. Onze to go-modellen zijn kartonnen koffiebekers, die we voor je kunnen bedrukken met een eigen ontwerp. Een koffie to go beker met logo bijvoorbeeld of met een pakkende slogan. En onderweg profiteer je als bedrijf meteen van de extra promotie die dit oplevert. Op onze website vindt je bij elk model een sjabloon, om je eigen bekers te ontwerpen. De deksels hebben een drinkgat en zijn er in zwart en wit. Het bedrukken doen wij lokaal, geen extra kosten en milieubelasting door het vervoer dus!

Welke koffie to go-formaten zijn er?

PromotieBeker biedt vier verschillende varianten van de koffiebeker voor onderweg:

100cc

De (4oz) espresso beker voor een shot koffie, waar je snel blij van wordt.

150-180cc

De 150cc (7oz) beker is de hardloper in ons assortiment. Hij is geschikt voor een kleine koffie voor onderweg en voor een barista Cappuccino, door de net wat bredere bovendiameter van 75mm. Dit model wordt ook veel gebruikt bij proeverijen.

200cc

Voor liefhebbers van een grote koffie of van cappuccino, is er de 200cc (8oz) koffiebeker to go. Hij is iets breder dan het standaardformaat, waardoor je meer ruimte hebt voor het drukwerk.

300cc
De 300cc (12oz) is de grootste in zijn soort en het meest geschikt als koffiebeker voor onderweg. Ideaal voor latte, maar bijvoorbeeld ook voor thee.

BekerVriend kartonnen koffiebeker

Naast onze standaard kartonnen modellen, zijn er ook milieuvriendelijke koffiebekers to go. Deze zijn gemaakt van FSC-papier en kunnen meerdere keren worden gebruikt. De binnen- en buitenzijde zijn voorzien van een Green PE-coating. Dit is een milieuvriendelijke laag, die wordt gemaakt van plantaardige olie. BekerVriend is de lekvrije doos waarin de bekers worden geleverd. Deze doet tevens dienst als depot, waarin de koffiebekertjes op een duurzame manier kunnen worden ingezameld. Is hij vol? Dan halen wij de gebruikte bekers in volle dozen bij je op. Eén BekerVriend bevat 900 bekers.

Daarom koffiebekers to go van PromotieBeker

✓ Extra promotie voor je bedrijf op straat

✓ Keuze uit vier verschillende maten

✓ Leverbaar vanaf 50 tot wel 1.000.000 stuks

✓ Koffiebekers to go met logo of slogan

✓ Levering vanaf 7 dagen na goedkeuring op het ontwerp

✓ Gratis verzending binnen de BeNeLux

Bedrukte koffiebekers in elke soort en maat

Net als koffie, zijn bedrukte koffiebekers er in verschillende soorten en maten. De één drinkt hem liever zwart, de ander gaat voor een latte macchiato of espresso. Onze bekers variëren daarom in formaat. Van een bescheiden 100cc tot koffiebekers van 400cc, voor de liefhebber. Er zijn PE-kartonnen en Bio-kartonnen bekers. Deze laatste is een gerecyclede koffiebeker, die wordt gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Daarnaast kies je bij ons uit enkelwandige en dubbelwandige koffiebekers met logo. Dubbelwandige koffiebekers hebben een extra isolerende werking en liggen steviger in de hand. Ideaal voor een koffie to go!

Snel en voordelig koffiebekers bedrukken

Koffiebekers bedrukken gaat bij PromotieBeker nog sneller dan een wandeling naar de automaat! Op onze website selecteer je met een paar klikken de soorten en maten van jouw keuze, je kiest het aantal en voegt deze toe aan de winkelwagen. Je eigen kartonnen koffiebekers bestellen kan al vanaf 50 stuks. We hebben bij elke beker een sjabloon toegevoegd, om het ontwerpen nog makkelijker te maken. Na een goedkeuring op het ontwerp, kunnen wij de bekers binnen 7 werkdagen afleveren. Verzending binnen de BeNeLux is gratis.

Kartonnen koffiebekers met logo

Koffiebekers met logo zijn de beste binnenkomer die je als bedrijf kunt maken. Jouw logo, huiskleuren en/of slogan worden in fullcolor op de bekers gedrukt. Onze specialisten checken het aangeleverde ontwerp hiervoor eerst grondig, om misdrukken te voorkomen. Mooie kartonnen koffiebekers met logo beginnen met een mooi ontwerp! Elke kleur en elk design is mogelijk. Om ervoor te zorgen dat alles exact overeenkomt, werken we met CMYK kleuren. De rand is vrij van inkt, dat drinkt wel zo lekker!

Koffiebekers To Go voor onderweg

Een koffie voor onderweg moet goed warm blijven en niet over de rand gaan. Onze koffiebekers to go bestaan uit enkelwandige en dubbelwandige bekers en een bijpassende deksel. De dubbele wand zorgt er niet alleen voor dat je de dag begint met een hete kop koffie, maar ook dat de beker beter in de hand ligt en je nog minder risico loopt op morsen. De deksels zijn verkrijgbaar in zwart en wit, afhankelijk van wat het best bij jouw huisstijl past. Er is voor elke maat een passende deksel te vinden op de website.

Daarom koffiebekers bedrukken bij PromotieBeker

✓ Simpel en snel online koffiebekers bedrukken

✓ Keuze uit verschillende soorten en maten

✓ Oplage van 50 tot 1.000.000 stuks

✓ Levering vanaf 7 dagen na bestelling

✓ Gratis verzending in de BeNeLux

✓ Een dubbelcheck op het ontwerp

Recyclebare koffiebekers

Onze recyclebare koffiebekers krijgen na gebruik een tweede leven: als schrijfpapier, toiletpapier of kartonnen doos bijvoorbeeld. Ze worden ingezameld als oud papier en op een milieuvriendelijke manier geweekt, ontinkt en gereinigd. PromotieBeker heeft meerdere soorten kartonnen koffiebekers in het assortiment: PE-kartonnen en Bio-kartonnen bekers. Deze laatste zijn de meest duurzame bekers in hun soort. Ze worden niet alleen hergebruikt, maar vinden hun herkomst ook in de papierbak. PE-kartonnen bekers, de naam zegt het al, bevatten een laagje PE-coating. Onze Bio-koffiebekers zijn afgewerkt met Green PE-coating, dat wordt gemaakt van hernieuwbare grondstoffen.

Duurzame bekers met logo

Wil je als ondernemer niet alleen bijdragen aan een beter milieu, maar ook werken aan je branding met koffiebekers? Kies dan voor onze duurzame bekers met logo, of met een pakkende tekst. Misschien ken je de bedrukte bekers van Douwe Egberts wel, met een hartverwarmende spreuk? Ze reizen het hele land door vanuit de Kiosk-winkels van de NS! Onze goedkope koffiebekers zijn er in verschillende formaten: van 100cc 150cc, 180cc, 200cc, 300cc 400cc en 500cc. De maten worden in engelse maatvoering: 4oz, 6oz, 7oz, 7,5oz, 8oz, 10oz, 12oz, 16oz en 20oz. En koffiebekers bedrukken kan vanaf 50 tot wel 1.000.000 stuks. Bij bestellingen binnen de BeNeLux nemen wij de verzendkosten voor klant specifieke bedrukte bekers voor onze rekening. Wij produceren lokaal. Hiermee kunnen we niet alleen snelle levertijden garanderen, maar ook op kosten en milieu besparen.

Groene bekers met BekerVriend

Combineer onze duurzame bekers met een BekerVriend om nog meer te besparen! BekerVriend is een depot in de vorm van een kartonnen doos, die is voorzien van rasters en een zak tegen het lekken. In dit depot kunnen gebruikte koffiebekers worden ingezameld. Hij wordt geleverd in combinatie met 900 kartonnen bekertjes, al dan niet met eigen logo. Je kunt hem op kantoor of in je winkel plaatsen als afvalbak. Zodra hij vol is, zet je de dozen klaar en halen wij de gebruikte bekers op en nemen we meteen een nieuwe bekervoorraad mee. Het aantal voertuigbewegingen wordt hiermee beperkt. Hiermee bespaar je als ondernemer behoorlijk op je restafval en bijbehorende kosten.

Daarom duurzame bekers van PromotieBeker

✓ Onze duurzame bekers zijn recyclebaar én gerecycled!

✓ Keuze uit diverse formaten

✓ Leverbaar vanaf 50 tot wel 1.000.000 stuks

✓ Werk aan het milieu en aan je marketing

✓ Levering vanaf 7 werkdagen na goedkeuring op het ontwerp