Direct contact +31 (0) 570 - 547 166

Leverbaar vanaf 50 stuks

Snelle Levering

Goedkope Koffiebekers

Met onze kartonnen bekers haal je niet alleen kwaliteit in huis, maar kies je als ondernemer ook voor goedkope koffiebekers. Dat zie je en dat proef je, want zeg nou zelf: een bakje koffie smaakt toch veel lekkerder als je weet dat je niet de hoofdprijs hebt betaald! Er zijn diverse soorten en maten: oplopend van 100cc t/m 400cc, enkelwandig en dubbelwandig en koffiebekers met logo of een leuke print. Voor thuis, op kantoor, in de koffiebar of onderweg. En bij PromotieBeker kies je niet alleen voor voordelige koffiebekers, maar ook voor snelle service. We kunnen je bestelling al na 2 tot 5 werkdagen bezorgen.

Goedkope koffiebekers van PromotieBeker

Wil je niet te veel geld uitgeven aan kartonnen koffiebekers die direct na gebruik worden weggegooid? Onze goedkope koffiebekers geven geen bittere nasmaak zodra de factuur op de mat valt. Ze zijn gemaakt van PE-karton of Bio-karton en voorzien van een beschermende coating, die lekken voorkomt. Dubbelwandige bekers bieden meer stevigheid en kunnen niet één, maar meerdere keren worden gebruikt. Dit maakt ze nóg voordeliger. De maten lopen uiteen van 100cc, om espresso in te serveren, tot 400cc voor een grote koffie to go. Om de benodigdheden voor je koffiehoek compleet te maken, bieden wij aanvullende producten als: roerstaafjes, deksels, dispensers en een draagtray.

Goedkope koffiebekers met logo

Als eigenaar van een koffiebar, of ondernemer in een andere branche, weet je als geen ander dat de presentatie vaak al het halve werk is. Het is dus niet alleen belangrijk om klanten van goede koffie te voorzien, het oog wil ook wat. Met koffiebekers met een leuke print scoor je punten! Bekers met je bedrijfslogo bijvoorbeeld, of met een pakkende slogan. Dit werkt ook goed bij koffiebekers to go, die vaak het hele land door reizen! We hebben aan elk product op onze website een sjabloon toegevoegd, waarmee je jouw persoonlijke ontwerp kunt aanleveren. Wij regelen de rest!

Snel en voordelig online bestellen

Goedkope koffiebekers bestellen kan al vanaf 50 stuks bij PromotieBeker en tot een maximum van 1.000.000. Bij orders van meer van 25.000 bekers, maken wij een maatwerk offerte voor je. Hiervoor kun je contact opnemen via: [email protected], dan gaan wij met je aanvraag aan de slag. Je bestelling kunnen we 5 werkdagen na goedkeuring op het ontwerp al bezorgen. Verzendingen binnen de BeNeLux zijn gratis. De productie doen wij in eigen land, hiermee besparen we op kosten voor transport, wat we uiteraard doorberekenen naar jou als klant.

Daarom koffiebekers van PromotieBeker

✓ Nooit te veel betalen voor je koffiebekers!

✓ Keuze uit PE-karton en Bio-karton

✓ Goedkope koffiebekers in diverse formaten

✓ Leverbaar vanaf 50 stuks

✓ Snelle levering binnen de BeNeLux