Goedkope Koffiebekers

Met onze kartonnen bekers haal je niet alleen kwaliteit in huis, maar kies je als ondernemer ook voor goedkope koffiebekers. Dat zie je en dat proef je, want zeg nou zelf: een bakje koffie smaakt toch veel lekkerder als je weet dat je niet de hoofdprijs hebt betaald! Er zijn diverse soorten en maten: oplopend van 100cc t/m 400cc, enkelwandig en dubbelwandig en koffiebekers met logo of een leuke print. Voor thuis, op kantoor, in de koffiebar of onderweg. En bij PromotieBeker kies je niet alleen voor voordelige koffiebekers, maar ook voor snelle service. We kunnen je bestelling al na 2 tot 5 werkdagen bezorgen.

Goedkope koffiebekers van PromotieBeker

Wil je niet te veel geld uitgeven aan kartonnen koffiebekers die direct na gebruik worden weggegooid? Onze goedkope koffiebekers geven geen bittere nasmaak zodra de factuur op de mat valt. Ze zijn gemaakt van PE-karton of Bio-karton en voorzien van een beschermende coating, die lekken voorkomt. Dubbelwandige bekers bieden meer stevigheid en kunnen niet één, maar meerdere keren worden gebruikt. Dit maakt ze nóg voordeliger. De maten lopen uiteen van 100cc, om espresso in te serveren, tot 400cc voor een grote koffie to go. Om de benodigdheden voor je koffiehoek compleet te maken, bieden wij aanvullende producten als: roerstaafjes, deksels, dispensers en een draagtray.

Goedkope koffiebekers met logo

Als eigenaar van een koffiebar, of ondernemer in een andere branche, weet je als geen ander dat de presentatie vaak al het halve werk is. Het is dus niet alleen belangrijk om klanten van goede koffie te voorzien, het oog wil ook wat. Met koffiebekers met een leuke print scoor je punten! Bekers met je bedrijfslogo bijvoorbeeld, of met een pakkende slogan. Dit werkt ook goed bij koffiebekers to go, die vaak het hele land door reizen! We hebben aan elk product op onze website een sjabloon toegevoegd, waarmee je jouw persoonlijke ontwerp kunt aanleveren. Wij regelen de rest!

Snel en voordelig online bestellen

Goedkope koffiebekers bestellen kan al vanaf 50 stuks bij PromotieBeker en tot een maximum van 1.000.000. Bij orders van meer van 25.000 bekers, maken wij een maatwerk offerte voor je. Hiervoor kun je contact opnemen via: info@promotiebeker.nl, dan gaan wij met je aanvraag aan de slag. Je bestelling kunnen we 5 werkdagen na goedkeuring op het ontwerp al bezorgen. Verzendingen binnen de BeNeLux zijn gratis. De productie doen wij in eigen land, hiermee besparen we op kosten voor transport, wat we uiteraard doorberekenen naar jou als klant.

Daarom koffiebekers van PromotieBeker

✓ Nooit te veel betalen voor je koffiebekers!

✓ Keuze uit PE-karton en Bio-karton

✓ Goedkope koffiebekers in diverse formaten

✓ Leverbaar vanaf 50 stuks

✓ Snelle levering

✓ Gratis verzending binnen de BeNeLux

Kartonnen koffiebekers: lekker duurzaam!

Onze kartonnen koffiebekers worden gemaakt van PE-karton of van Bio-karton. Bij PE-karton is er een laagje PE-coating in de beker aangebracht, zodat hij niet gaat lekken. Bio-karton is nog milieuvriendelijker dan PE. Deze duurzame koffiebekers zijn niet alleen herbruikbaar ná gebruik, maar ook gemaakt van FSC gecertificeerd karton. Ze krijgen dus letterlijk een tweede leven bij jou in de koffieautomaat, als je er je 2e beker koffie in haalt. Daarnaast bevat Bio-karton geen PE-coating maar Green PE-coating, dat wordt gemaakt van plantaardige olie. PromotieBeker produceert lokaal. Hiermee kunnen we niet alleen snelle levertijden garanderen, maar ook op kosten en milieu besparen.

De kartonnen bekers van PromotieBeker

Onze kartonnen koffiebekers lopen uiteen van een klein espresso-formaat (100cc), koffiebeker (150cc-180cc), cappuccino (200) tot een goed gevulde latte (300cc). Ze zijn geschikt voor elke kantoorautomaat en koffiebar. En voor klanten die een koffie voor onderweg bestellen zijn er bijpassende deksels, waarmee je er een koffiebeker to go van maakt. Hiervoor zijn onze dubbelwandige bekers ook uitermate geschikt. De dubbele wand zorgt ervoor dat de koffie lang warm blijft, zonder dat je je vingers brandt. Koffiebekers bedrukken kan al vanaf 50 stuks bij PromotieBeker en ook voor oplagen van 1.000.000 draaien we onze hand niet om! Bij 25.000 stuks of meer maken we een offerte op maat voor je. Hiervoor kun je contact opnemen met ons via: info@promotiebeker.nl.

Kartonnen koffiebekers met logo

Een zakelijke meeting is niet compleet zonder koffie. Hoe leuk is het dan als je klanten een koffiebeker met logo van jouw bedrijf kunt aanbieden! Een Amerikaans marketingbureau onderzocht de waarde van koffiebekers in een eigen ontwerp en kwam tot de conclusie dat je maar liefst 84 keer meer exposure hebt met koffiebekers, dan met advertenties. Koffiebekers bedrukken is dus zeker de moeite waard! Wij hebben op onze website aan elk product een sjabloon toegevoegd, waarin je jouw koffiebekers met logo kunt aanleveren. De kartonnen koffiebekers worden fullcolor bedrukt en kunnen, na de goedkeuring van het ontwerp, al na 7 werkdagen worden geleverd. Verzending binnen de BeNeLux is kosteloos.

Koffiebekers recyclen met BekerVriend

BekerVriend is de milieuvriendelijke oplossing voor kartonnen koffiebekers. Het is een verzameldepot voor gebruikte bekers, waarmee je als ondernemer actief bijdraagt aan een betere wereld. Hij kan worden besteld in combinatie met de 900 koffiebekers. Die worden bezorgd in een BekerVrienddoos, die bestaat uit een rasterwerk met een plastic zak tegen lekkage. In deze doos kunnen de gebruikte bekers worden verzameld. Dit resulteert in een aanzienlijke besparing op het volume van jouw restafval. Is hij vol? Dan komen wij de dozen met grbuikte bekers ophalen en nemen we meteen een nieuwe voorraad kartonnen koffiebekers mee.

Daarom kartonnen koffiebekers van PromotieBeker

✓ Keuze uit verschillende soorten en maten

✓ Oplage van 50 tot 1.000.000 stuks

✓ Kartonnen koffiebekers in een eigen ontwerp

✓ Levering vanaf 7 dagen na goedkeuring op het ontwerp

✓ Gratis verzending binnen de BeNeLux

✓ Een dubbelcheck op het ontwerp