Product filters

Materiaal
Soort Beker
Inhoud CC
Prijs

 – 

  • ‎€75
  • ‎€277

Kartonnen Bekers Bedrukt

Kartonnen Koffiebekers met uw eigen bedrukking?

Kartonnen koffiebekers worden tegenwoordig voornamelijk bedrukt met eigen ontwerp of logo. Bedrukte bekers kunnen in kleine oplages voor beurzen en evenementen worden gebruikt, maar ook voor coffee to go, in de cafés, op kantoor en in de koffiebar.

De uitstraling op de beker met eigen naam, geeft je merk een boost met bedrukte bekers. Vanaf nu te bestellen; Bio-kartonnen-bekers gemaakt van renewable (hernieuwbare) grondstoffen. Al vanaf 50 stuks is het mogelijk om je eigen bedrukte bekers bij ons te bestellen met een groene PE coating of normale PE coating.

Zowel PE-kartonnen als Bio-kartonnen-bekers zijn in de formaten 4oz, 6oz, 7,5oz, 8oz en 12oz beschikbaar. Respectievelijk zijn de inhoudsmaten 100cc, 150cc, 180cc, 200cc en 300cc. Voorde 180cc, 200cc en 300cc hebben we ook deksels beschikbaar voor to go. In sommige situaties is het nodig om een dubbelwand beker in te zetten, en deze zijn beschikbaar in 200cc, 300cc, 400cc en 500cc. Deze zijn vanaf volle verpakking te bestellen met eigen opdruk.

We drukken jouw huisstijl of ontwerp full colour op de bekers van 50 tot wel 100.000 stuks. Productie doen we in Nederland, dus geheel lokaal. Papier komt uit Scandinavië, bedrukken en produceren in Nederland. Wil je nou grotere aantallen bedrukte koffiebekers bestellen, dan kunnen we deze Flexo bedrukken en produceren we deze ook in Nederland.

Zoek via de filter het juiste product wat bij jou past en download de sjablonen bij de producten, om je eigen ontwerp op te maken. Ook kunnen wij jouw logo op de beker plaatsen en dat doen we kosteloos en dan stuur ons je logo in EPS of PDF bewerkbaar bestand naar info@promotiebeker.nl