Direct contact +31 (0) 570 - 547 166

Leverbaar vanaf 50 stuks

Snelle Levering

Product filters

Soort verpakking
Inhoud CC
Prijs

 – 

  • ‎€0
  • ‎€390

Duurzame Verpakkingen

De ecotrend is nog lang niet op zijn retour. Niet alleen eten en drinken wordt milieuvriendelijker, steeds meer ondernemers zien ook het belang in van duurzame verpakkingen. Onze duurzame verpakkingen worden stuk voor stuk gemaakt van natuurlijke materialen en recyclebare grondstoffen. Ze hebben een minimale impact op moeder natuur. Van food boxen en wrap cups tot milieuvriendelijke ijs- en AGF-bekers. Bekijk ons assortiment en zie hoe jouw bedrijf kan verduurzamen met de verpakkingen van PromotieBeker!

Duurzame verpakkingen onbedrukt

Onze onbedrukte duurzame verpakkingen zijn van alle kanten puur natuur. Ze worden gemaakt van karton en bagasse en hebben alle eigenschappen die je nodig hebt om eten vers te houden. De meeste verpakkingen zijn ademend, sterk en zeer goed afsluitbaar. Zo zijn de foodboxen bijvoorbeeld voorzien van een lekvrije coatinglaag van hernieuwbare grondstoffen en een hersluitbare deksel en de AFG-bekers gemaakt van stevig KRAFT karton met ventilatiegaten. Op die manier zijn onze duurzame verpakkingen niet alleen beter voor de leefomgeving, maar ook voor de inhoud.

Duurzame verpakking bedrukken

De milieuvriendelijke verpakkingen kunnen ook worden ingezet als verlengstuk van je bedrijf. Om je producten een herkenbaar jasje te geven. Laat duurzame verpakkingen bedrukken met een eigen ontwerp voor je standaard assortiment, of bij een eenmalige marketingcampagne. Wij kunnen döner boxen, foodcups, ijsbekers en kartonnen deksels voorzien van een logo of tekst. Met een bedrukking kun je als producent ook advies geven op de verpakking: over de houdbaarheid, het bewaren en de bereidingswijze bijvoorbeeld. Ze zijn daarnaast bij uitstek geschikt voor take away food, waarmee je onderweg voor extra reclame voor je bedrijf zorgt. Voor bedrukte verpakkingen maken wij een prijsopgave op maat. Hiervoor kun je contact opnemen via: [email protected].

Food box, wrap cup, ijsbeker of AGF-beker?

Bij PromotieBeker kies je uit diverse duurzame verpakkingen: food boxen, wrap cups, ijsbekers en AFG-bekers. Food boxen zijn gemaakt voor afhaal en bezorging. Ze zijn handzaam en houden het eten goed warm. Een wrap cup is een open snackbeker, te gebruiken voor diverse doeleinden: wraps, durum broodjes, churros etc. IJsbekers worden gemaakt van sterk FSC karton, zodat ze niet lekken, en kunnen worden besteld met een bijpassende deksel. AGF staat voor Aardappelen, Groente en Fruit. Dit zijn extra duurzame verpakkingen met ventilatiegaten in de bodem, zodat het eten kan ademen en langer vers blijft.

Aanvullende producten

Aanvullend op de duurzame verpakkingen, bieden wij een assortiment met bijkomende producten zoals: bestek, deksels, roerstaafjes en een draagtray. Ook deze zijn er in verschillende formaten en worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen: van papier, hout en van karton. Bekijk ons aanbod en stel zelf de ideale mix van je benodigdheden samen!

Daarom verpakkingen van PromotieBeker

✓ Beter voor mens en milieu!

✓ Unieke eigenschappen om eten warm en vers te houden

✓ Diverse uitvoeringen

✓ Leverbaar vanaf 100 stuks

✓ Snelle levering binnen de BeNeLux