Plastic Glazen Bedrukken

30-01-2020
door BudgetCup beker

Plastic Glazen Bedrukken

Je eigen Plastic glazen bekers bedrukken, dit is in verschillende oplages mogelijk al vanaf kleine aantallen te bestellen tegen scherpe prijzen. Deze plastic bekers zijn onmisbaar op een evenement of op beurzen. Denk aan foodfestivals, bevrijdingsfestivals, dance evenementen en concerten. Ze zijn voor diverse koude dranken inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan smoothies, bier, fris, shotjes, frozen yoghurt en overige dranken. Zien doet beleven, een slimme vorm van promotie! Een eigen ontwerp geeft meer beleving aan een drankje dan een blanco glas. Daarnaast geef je een extra persoonlijke twist aan het drankje door je eigen naam en logo toe te voegen. Zo blijf je top of mind bij de consument. Onze plastic bekers zijn te bedrukken met eigen logo of eigen ontwerp, de levertijd hiervan is 2 weken. Heb je een spoed bestelling, geen probleem ook dat kunnen wij verzorgen. Klik hier op bestel voor een uitgebreidt assortiment.

PET bierbekers bedrukt

PET Bierglazen zijn geschikt voor eenmalig gebruik. De beste keuze voor buiten evenementen, tentfeesten, foodtruck festivals etc. Overal kunt u de PET glazen bedrukt inzetten. Al vanaf kleine aantallen te bestellen tegen scherpe prijzen. Helder transparant en niet breekbaar. Maak nu onderstaand de keuze uit de juiste PET bierbekers bedrukt voor het evenement en klik hier op bestel.

PET smoothie drink glazen bedrukt

Een bedrukte smoothie glas is een absolute meerwaarde in de beleving van de consument. Een smoothie is op zich al een traktatie voor het oog. Zodra je het ziet in allerlei verschillende smaken en toppings word je al lekker gemaakt. Een bedrukte PET glas met je eigen ontwerp of logo geeft die persoonlijke twist aan de beleving van het drankje. Hoe kan je ervoor zorgen dat je top of mind blijft voor een volgende bezoek? Door je beker te voorzien met je eigen naam en logo uiteraard! Zo word je bedrijf onder de aandacht gebracht bij de consument bij het nuttigen van dit heerlijke drankje. Zien doet beleven, een slimme vorm van promotie! Uiteraard hebben wij ook bijbehorende deksels die wij kunnen leveren voor een smoothie to go wat het geheel compleet maakt. Deze bekers zijn al vanaf kleine aantallen te bestellen tegen scherpe prijzen. Bestellen kan heel makkelijk, klik hier op bestel.

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling