Koffiebekers bedrukken

30-01-2020
door BudgetCup beker

Koffiebekers bedrukken

Veelvuldig wordt er bij bedrijven gebruik gemaakt van de standaard bekers die geleverd worden met promotie voor het koffiebedrijf. Het logo van het koffie bedrijf staat er groots op waardoor je onbewust zowel intern als extern naar je klanten toe promotie maakt voor hun.

Het zou toch beter zijn om je eigen logo dan wel je eigen huisstijl op je koffiebekers te laten bedrukken zodat je die kan inzetten voor allerlei promotionele doeleinden? Het personeel draagt je bedrijfslogo dan wel je marketingboodschap uit en klanten zien meteen een originele beker in eigen ontwerp.

Koffiebekers bedrukken in eigen huisstijl en/of met eigen logo

Vaak zijn de reacties verrassend. Menig geen weet niet dat die mogelijkheden er zijn of hebben er niet bij stil gestaan dat je via deze weg juist kan zorgen voor een goede promotie! Denk aan interne communicatie, waar sta je voor, wat wil je uitdragen. Een goed voorbeeld zou de kernwaarden kunnen zijn van je organisatie, waar sta je voor. De slogan van de defensie; 1 team 1 resultaat zou je op de bekers kunnen laten bedrukken. Het is een mooi en makkelijk marketing instrument voor zowel intern als extern gebruik om in te zetten op de bekers. Ga maar eens na hoeveel koffie/ thee er gemiddeld per persoon wordt genuttigd binnen een organisatie, dit is gemiddeld 4 bekers per persoon. Met dit gegeven kan je meteen een inschattig maken hoe vaak je boodschap wordt gecommuniceerd. Naast bedrijven kunnen onze kartonnen/ plastic bekers uiteraard ook ingezet worden bij evenementen in alle soorten en maten. Heb je een horecabedrijf? Maak dan ook gebruik van koffiebekers met eigen bedrukking. De barista’s weten er wel raad mee. Onze dubbelwandige bekers lenen zich bij uitstek voor een lekker kop koffie of thee to-go. Deze kunnen tevens worden voorzien met een deksel.Bekijk de vele opties op onze website en klik hier op bestel.Vele bedrijven zijn u voorgegaan dus aarzel niet en bestel online of vul het offerte formulier in!

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling